Poprawa masy mięśni

Poprawa masy mięśni

Postprzez Jolanta » Pn paź 03, 2016 20:07

Mój mąż wpadł na pomysł że będzie chodził na siłownię i zbuduje sobie "kaloryfer" No super, bo faktycznie teraz, to raczej nie ma kaloryfera, a to co ma z przodu to raczej bojler przypomina.... :D Nie mniej jakiś kolega obiecał mu przywieźć środek na poprawę masy mięśniowej Largomass. Czy to jest zdrowe?
Jolanta

Postprzez » Pn paź 03, 2016 20:07

Re: Poprawa masy mięśni

Postprzez Paweł » Śr lis 16, 2016 19:01

Po pierwsze musi zacząć ćwiczyć, bez tego żaden środek mu nic nie da... a co samego Largomass, to jak najbardziej jest to dobry środek, ale dla osób ćwiczących, a nie gadających o tym czego oni nie zrobią...siedząc z piwkiem przed telewizorem
Paweł

Postprzez Wiktor » Pt mar 24, 2017 21:33

Paweł napisał(a):Po pierwsze musi zacząć ćwiczyć, bez tego żaden środek mu nic nie da... a co samego Largomass, to jak najbardziej jest to dobry środek, ale dla osób ćwiczących, a nie gadających o tym czego oni nie zrobią...siedząc z piwkiem przed telewizorem

Ja stosowałem Largomass i jestem bardzo zadowolony z uzyskanego efektu
Wiktor

Postprzez Mariusz G » Pt wrz 22, 2017 16:14

Jolanta napisał(a):Mój mąż wpadł na pomysł że będzie chodził na siłownię i zbuduje sobie "kaloryfer" No super, bo faktycznie teraz, to raczej nie ma kaloryfera, a to co ma z przodu to raczej bojler przypomina.... :D Nie mniej jakiś kolega obiecał mu przywieźć środek na poprawę masy mięśniowej Largomass. Czy to jest zdrowe?

Ja stosowałem largomass i jestem bardzo zadowolony z uzyskanego efektu. W końcu sukces i mam porządnie wyrzeźbioną sylwetkę
Mariusz G

Postprzez Robert » Śr sty 10, 2018 05:41

Jolanta napisał(a):Mój mąż wpadł na pomysł że będzie chodził na siłownię i zbuduje sobie "kaloryfer" No super, bo faktycznie teraz, to raczej nie ma kaloryfera, a to co ma z przodu to raczej bojler przypomina.... :D Nie mniej jakiś kolega obiecał mu przywieźć środek na poprawę masy mięśniowej Largomass. Czy to jest zdrowe?

Moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego odchudzanie jak własnie Largomass. Sam go stosowałem i jestem bardzo zadowolony, bo w końcu uzyskałem sylwetkę o jaka mi chodziło

Ostatnio przesunięty w górę Śr sty 10, 2018 05:41 przez: Anonymous.
Robert

Postprzez » Śr sty 10, 2018 05:41

Powrót do Zdrowy styl życia i medycyna